Telecom

Telecom draait inmiddels al lang niet meer alleen om een telefoonlijn en het toestel dat ermee verbonden is. Bij Zinger Telecom zetten wij telecom in om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, efficiënter in te richten en te versnellen. 

Dit doen wij onder andere door:

  • koppelingen te realiseren met softwarepakketten
  • gebruik te maken van portals op uw PC
  • mobiele telefonie te koppelen met vaste telefonie

Koppelingen met software

Door het koppelen van telefonie aan een softwarepakket maken wij bellen makkelijker, inzichtelijker en sneller. Er hoeft geen nummer meer te worden ingetoetst. Ook terugbelnotities en het daadwerkelijke terugbellen is met één druk op de knop geregeld. Telefoonnummers op websites worden direct herkend en kunnen worden gebeld zonder tussenkomst van de telefoon. Het koppelen van telecom met software staat garant voor:

  • snelheid
  • eenvoud
  • inzicht
  • efficiency 

Uiteraard is ieder bedrijf uniek en worden andere eisen gesteld aan de gewenste telecomoplossing. Wij zorgen dat het aanbod aansluit op iedere vraag, waarbij het efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen altijd onze drijfveer is.

Portals

Portals dragen bij aan het inzichtelijk maken van, onder andere, de bereikbaarheid van alle collega’s. Niet alleen op één vestiging, maar over alle vestigingen. In één oogopslag zien wie waar en wanneer beschikbaar is. Eenvoudig en snel doorschakelen van de ene naar de andere vestiging, zonder de beller van het kastje naar de muur te sturen of lang in de wacht te laten staan.

Koppelen van mobiele telefoon

Tegenwoordig werken we bijna allemaal met een smartphone. We lezen onze mail, doen vergaderverzoeken en zijn daardoor bijna 24/7 bereikbaar per mobiele telefoon. Het koppelen van de vaste telefoon aan de mobiele telefoon met een app, maakt dat u nu ook geen gesprek meer hoeft te missen. Het vaste nummer wordt gekoppeld aan een mobiel nummer en doorschakelen van vast naar mobiel en andersom is zo geregeld. Het mobiele nummer wordt onderdeel van het telefoonsysteem. Hierdoor is het zoeken naar collega’s of medewerkers verleden tijd.

zinger-telecom.jpgtimthumb.php.png