VOIP

Voice over IP (VoIP) is bellen via internet. Bellen via VoIP wordt steeds populairder en veel bedrijven zijn u al voorgegaan. De mogelijkheid om de traditioneel gescheiden werelden spraak en data met elkaar te verbinden, brengt grote voordelen met zich mee. Dit is niet alleen kosten besparend, het verbetert ook de bereikbaarheid en is zeer flexibel.

Voordelen VoIP

VoIP heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van bellen via de vaste telefoonlijn:

 • VoIP is kostenbesparend
  Bellen via VoIP is goedkoper dan het bellen via traditionele lijnen zoals analoge- of ISDN-telefoonlijnen. Deze zijn bij VoIP niet meer nodig en daarmee bespaart u abonnementskosten van de traditionele lijnen. Tevens zijn de belkosten lager dan bij traditionele telefoonlijnen. 
 • De bereikbaarheid is beter gegarandeerd in een datacentrum
  Uw telefoonnummer wordt ondergebracht in een datacentrum. Van daaruit kunnen wij uw nummer uit laten komen waar u dit wenst. Op iedere locatie en op ieder gewenst moment. 
 • Eenvoudig beheer van afstand en daardoor zeer felxibel
  Middels een online platform of een app op uw mobiele telefoon kunt u op elk moment van de dag uw telefoonnummer beheren. U kunt eenvoudig doorschakelingen maken naar andere vestigingen of uw mobiele nummer. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.
 • Eenvoudig verplaatsen van toestellen
  Via VOIP kun je middels een internetverbinding eenvoudig (tijdelijke) telefoonbereikbaarheid organiseren. Lijnen hoeven in geval van verhuizing niet meeverhuisd te worden. 
 • VoIP is zeer flexibel
  Het maakt niet uit waar en op welk moment de telefoonlijn uitkomt. Doorschakelingen worden vanaf afstand aangepast en ingericht, zowel door ons als door uzelf. 
 • Dé oplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen
  Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met VoIP één groot telefoonsysteem creëren. Alle gebruikers zijn intern te bereiken en daarmee is het belverkeer tussen de vestigingen gratis. Dit bespaart behoorlijk in belkosten. Zeker wanneer u buitenlandse vestigingen in het systeem opneemt.

Hosted Voice

Hosted Voice werkt in de basis hetzelfde als VoIP. Het grote verschil met VoIP is dat er bij Hosted Voice geen gebruikt gemaakt wordt van een in house telefoonsysteem, maar van een Voice Platform, ondergebracht in een extern datacenter. Vanaf het datacenter wordt via internet verbinding gemaakt naar het kantoor.

Voordelen Hosted Voice

Hosted Voice maakt gebruik van een Hosted Platform in een bestaand en onderhouden datacenter. Dit houdt in dat u niet zelf hoeft te investeren in een eigen systeem en dure onderhoudscontracten. Het systeem wordt voor u up to date gehouden en voorzien van de laatste softwarestanden en functionaliteiten, waardoor u altijd beschikt over een goed functionerend systeem. Hosted Voice is ook nog eens zeer eenvoudig uit te breiden. Uiteraard geldt ook hier dat u bespaart op de abonnementskosten van de telefoonlijnen en belt voor aan lager tarief. Zowel VoIP als Hosted Voice zijn ideale oplossingen voor bedrijven die Het Nieuwe Werken hanteren en voor bedrijven met meerdere vestigingen in zowel binnen- als buitenland.

http://zingertelecom.demorovecom.nl/nl/