Zinger Telecom gaat mobiel!

Vanaf heden kunnen wij u dan ook voorzien van GSM telefonie- en datadiensten.
Geachte relatie,
 
Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Dit zal wederom een jaar worden met veranderingen. In de technische wereld waarin wij leven en werken zal dit zeker aan de orde zijn. Er zullen nieuwe ontwikkelingen zijn waarbij wij u nog meer kunnen bieden en daardoor nog beter van dienst kunnen zijn. Uiteraard houden wij u op de hoogte!

De eerste verandering waar wij u van op de hoogte willen stellen is van organisatorische aard. We hebben het mobiele telefonie gedeelte nooit zelf gedaan, maar altijd over gelaten aan Datamobiel, later overgenomen door CompuSystems. Beide bedrijven waren werkzaam vanuit ons kantoor, zodat alles onder één dak verkrijgbaar was en we gezamenlijk de klanten konden bedienen.

Aangezien CompuSystems er voor heeft gekozen om ons kantoor te verlaten, valt er een gat ten aanzien van mobiele telefonie en data. Wij willen vanuit ons kantoor een totaal aanbieder van telecom producten en diensten zijn. En daarom hebben we er voor gekozen om het mobiele GSM portfolio op te nemen en toe te voegen aan onze dienstverlening. Vanaf heden kunnen wij u dan ook voorzien van GSM telefonie- en datadiensten. Wij kunnen de abonnementen van alle zakelijke providers leveren. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van apparatuur.
Binnen Zinger Telecom is Alice Huls het aanspreek punt voor  GSM telefonie en data.  Alice is een bekend gezicht (en vooral stem) binnen ons bedrijf. Vele van de klanten kennen Alice en Alice kent veel van onze klanten. Alice heeft deze nieuwe uitdaging vol enthousiasme aangepakt en helpt u graag.
U kunt haar bellen en mailen.

 
0528-820024                      mobiel@zingertelecom.nl  
 
Het is noodzakelijk voor ons om mobiele telefonie te kunnen en gaan leveren, want een belangrijke ontwikkeling die zich in 2016 zal voortzetten is de koppeling tussen vaste en mobiele telefonie. Deze koppelingen zijn al te realiseren, maar dit wordt steeds beter en vooral voor de gebruiker steeds eenvoudiger gemaakt. Mochten er ontwikkelingen zijn, die voor u van belang kunnen zijn, dan brengen wij u daarvan op de hoogte.

We hopen er samen met u wederom een geweldig jaar van te maken.

Met vriendelijke groet,

Team Zinger Telecom
« Terug naar het nieuwsoverzicht