Houd uw systemen up to date,

databeveiliging en mobiele telefonie

Houd uw systemen up to date:
Met regelmaat komen er updates beschikbaar voor alle software programma's die we dagelijks gebruiken. Voor iedereen is het vanzelfsprekend dat computers en servers worden geüpdatet. De huidige telefooninstallaties zijn ook voorzien van software. Deze software zorgt er voor dat uw systemen op de juiste wijze functioneren. Nu er veelal gebeld wordt via Voice over IP, bellen via internet, is het goed functioneren van deze software van een nog groter belang. Want deze software zorgt ervoor dat het systeem op de juiste wijze samenwerkt met de Voice over IP provider. En om die reden is het van het grootste belang om ook de telefoonsystemen van de juiste software updates te voorzien. Unify heeft hiervoor een software update licentie pakket in het leven geroepen. Dit pakket zorgt ervoor dat u voor enkele euro’s per jaar per gebruiker de juiste software op uw systeem krijgt voor de komende jaren!

Bellen zonder zorgen! Wij vertellen u er graag meer over.

 
Databeveiliging:
U gaat van huis, doet de deur op slot en laat alles met een veilig gevoel achter. Heel vanzelfsprekend! Is dit ook zo bij uw automatiseringssysteem? Met regelmaat komen wij bij cliënten van ons netwerkapparatuur, veelal routers, tegen waar we zonder al te veel moeite onze werkzaamheden op kunnen doen. En als wij dit kunnen……
Vanuit de telecomwereld hebben we al jarenlang te maken met het op de juiste wijze beveiligen van netwerken en internetverbindingen. Telefonie stelt nu eenmaal andere (lees: strengere) eisen aan een datanetwerk dan automatiseringssystemen. 
Vanaf 1 januari 2016 is de wetgeving ten aanzien van het beveiligen van uw datagegevens gewijzigd en bent u verantwoordelijk voor de data die op uw systemen aanwezig zijn. Komen deze op straat te liggen, dan klopt men bij u aan en kunt u hiervoor zelfs beboet worden.

Zorg ervoor dat uw systemen op de juiste wijze zijn “afgesloten”.
 
Mobiele telefonie:
Vanaf 1 januari 2016 hebben wij de mobiele telefonie tak weer volop leven ingeblazen. En met succes. Cliënten vinden het blijkbaar prettig om alles onder 1 dak te hebben. Wij zijn onafhankelijk en leveren alle diensten van alle netwerkproviders. Uiteraard hoort daar het leveren van toestellen en andere devices ook bij. Vraag vrijblijvend informatie aan bij Alice Huls.

« Terug naar het nieuwsoverzicht