Glasvezel De Wolden gaat van Start!

De Pilot voor "Glasvezel de Wolden" is van start gegaan. In het 3e kwartaal van dit jaar wordt er begonnen met de aanleg van het glasvezel netwerk. Volgens de planning zal de gehele gemeente De Wolden worden aangesloten op het glasvezel netwerk.

Glasvezel heeft de toekomst voor wat betreft Internet en de diensten die via het internet worden aangeboden. Denk bij deze diensten o.a. aan internet, e-mail, telefonie, TV en video. Deze verbindingen bieden de mogelijk om de diverse diensten tegelijk te gebruiken. 

Kan ik deze verbinding ook zakelijk toepassen? Ja, dat kan!
Zinger Telecom heeft een overeenkomst gesloten met de enige zakelijke aanbieder op dit netwerk: WESERVE.
 
Weserve biedt internetdiensten voor de zakelijke markt. Dit zijn daadwerkelijk andere internetdiensten dan die van de particuliere aanbieders. De verbindingen van Weserve zijn transparante verbindingen die voor alle internetdiensten toegepast kunnen worden. 

Weserve biedt abonnementen inclusief telefonie en TV. Voor veel zakelijke gebruikers is het telefonie abonnement echter niet voldoende en adviseren wij om het abonnement uitsluitend met Internet te kiezen en eventueel met TV. De telefonie verzorgen wij dan weer voor u via deze verbinding. Tevens is de verbinding geschikt voor Alarm over IP (AOIP) en Pinnen over IP (POIP).


Onderaan dit bericht vindt u een link naar het aanvraagformulier.
Kies voor het abonnement en wij zorgen er voor dat u geheel naar wens wordt aangesloten op het Glasvezelnetwerk De Wolden.

Mocht u vragen hebben omtrent deze internetverbinding via het Glasvezelnetwerk De Wolden, dan vernemen wij dit graag.

Weserve_-_TV_-_zenderoverzicht.pdf

Bestelformulier_Glasvezel_De_Wolden.pdf

« Terug naar het nieuwsoverzicht